Hyr en kommunikatør

word-cloud-photoshopped-then-saved-as-a-jpg1 (1)I store virksomheder og organisationer ansætter man informations- og kommunikationsmedarbejdere. Eller – ansatte. I datid. For også her begynder man i stigende omfang at benytte sig af frie fugle som mig.

En selvstændig kommunikatør som mig er der, når du har brug for mig. Jeg sætter mig ind i virksomheden eller organisationen og arbejder, som om jeg er “en af drengene”, selvstændigt men gerne i tæt samarbejde med jer. Jeg kigger ikke på klokken men løser opgaverne. I virksomheden eller hjemme fra et af mine kontorer, alt efter hvad I foretrækker. Og til tiden, naturligvis.

Hvad er forskellen på at hyre en selvstændig kommunikatør og et bureau? Kort fortalt handler det om pris og fleksibilitet; jeg er min egen chef, bestemmer selv mine timesatser og arbejdstider – og så skal jeg kun lønne mig selv og ikke et kontor med 15-20 ansatte. Dét gør en forskel!

Desuden arbejder jeg netværksbaseret. Har du brug for en kreativ tegner, en skarp pressefotograf, en hurtig grafiker eller et pålideligt trykkeri? Så kender jeg uden tvivl nogen, jeg kan anbefale. Se evt listen over nogle af mine samarbejdspartnere.

PS: Vidste du i øvrigt, at du kan købe et kommunikationsklippekort, der både giver overblik over dit forbrug af din eksterne kommunikatør – og en god, jysk mængderabat? Læs mere under priser.