En kunde krydser sit spor

Roser du dine eksterne samarbejdspartnere, når de har gjort et godt stykke arbejde?

Det gør mine kunder – og heldigvis ofte. Jeg oplever også jævnligt, at kunder, jeg ikke har hørt fra i et stykke tid, selv vender tilbage, når de har brug for min hjælp – og det er også en slags ros. For kunden er der den fordel, at jeg kender deres virksomhed/institution/produkter, og de skal ikke starte forfra med at forklare alt. Og for mig luner det at vide, at jeg løste min opgave for kunden så tilfredsstillende første gang, at de gerne vil bruge mig igen.

For tre år siden lavede jeg en informationsfolder for et meget spændende storskalaforsøg inden for telemedicin, TeleCare Nord. Siden har jeg fra tid til anden løst nogle små-opgaver for dem. Og nu skal jeg så – blandt meget andet – i gang med endnu en endnu en folder. Det bliver super spændende!20151003_112621