Texthuset.dk er blevet opdateret!

Du har hørt om bagerens børn, der spiste gammelt brød, ikk? Eller skrædderens unger, der gik i hullet tøj?

Well – mens jeg har haft travlt med at skrive artikler og udvikle nye hjemmesider for kunderne, har min egen hjemmeside bare stået og samlet støv. Den HAR skam stået på to-do-listen – men altid nederst…

NU gik den ikke længere, så med uundværlig hjælp fra en nyuddannet datamatiker  kastede jeg mig ud i at få lavet en ny hjemmeside.

Den slags skulle kunne klares på en uges tid eller deromkring. Well, nu har jeg været i gang med hjemmesiden i små fem måneder, og havde det ikke været for et væddemål med en skøn veninde, der OGSÅ har en hjemmeside, der “hænger”, havde den uden tvivl stadig været “under construction”. Så tak til Signe! :-)

Ingen hjemmesider bliver født, uden at der er plads til forbedringer. Så – hvis du finder en fejl, eller hvis du savner noget vigtig information, så tøv ikke med at sende mig en mail eller en SMS!